Зараз на полицях супермаркетів можна знайти різну муку - гречану, лляну, кукурудзяну і т.д.
Мені подобається експериментувати і в звичних рецептах замінювати частину пшеничного борошна на цю муку.
Оладки за цим рецептом виходять дуже смачні, ароматні і яскраві.
Подавати їх можна зі сметаною, варенням, медом і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-20 штук.
Інгредієнти
Кукурудзяні оладки. Інгредієнти
2 яйця
50 г цукру
300 мл кефіру
? ч.л. солі
1 ч.л. розпушувача
50-70 г пшеничного борошна
70-100 г кукурудзяного борошна
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Яйця перемішати з цукром і сіллю.
Крок 2 Додати кефір, перемішати.
Крок 3 Додати кукурудзяну і пшеничну муку, розпушувач, перемішати.
Крок 4 На змащену маслом сковороду викласти тісто.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Мені подобається експериментувати і в звичних рецептах замінювати частину пшеничного борошна на цю муку.
Оладки за цим рецептом виходять дуже смачні, ароматні і яскраві.
Подавати їх можна зі сметаною, варенням, медом і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-20 штук.
Інгредієнти
Кукурудзяні оладки. Інгредієнти
2 яйця
50 г цукру
300 мл кефіру
? ч.л. солі
1 ч.л. розпушувача
50-70 г пшеничного борошна
70-100 г кукурудзяного борошна
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Яйця перемішати з цукром і сіллю.
Крок 2 Додати кефір, перемішати.
Крок 3 Додати кукурудзяну і пшеничну муку, розпушувач, перемішати.
Крок 4 На змащену маслом сковороду викласти тісто.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий