І знову млинці. Масляна як-ніяк. На цей раз я хочу Вам запропонувати рецепт моїх улюблених фаршированих млинців. Ці млинці можна робити з фаршем або курячим філе. Але з печінкою виходить більш ніжно.
Інгредієнти
Млинці, фаршировані печінкою. Інгредієнти
8-10 млинчиків (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
500 г курячої печінки (або яловичої)
3 яйця
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 3 Додати печінку, смажити до готовності (близько 7-8 хвилин).
Крок 4 Печінка з цибулею пропустити через м'ясорубку.
Крок 5 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Змішати печінку і яйця, посолити, поперчити.
Крок 7 На млинець викласти начинку.
Крок 8 Згорнути конвертик.
Крок 9 Обсмажити конвертики на рослинній олії до золотистого кольору.
Смачного!
Інгредієнти
Млинці, фаршировані печінкою. Інгредієнти
8-10 млинчиків (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
500 г курячої печінки (або яловичої)
3 яйця
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 3 Додати печінку, смажити до готовності (близько 7-8 хвилин).
Крок 4 Печінка з цибулею пропустити через м'ясорубку.
Крок 5 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Змішати печінку і яйця, посолити, поперчити.
Крок 7 На млинець викласти начинку.
Крок 8 Згорнути конвертик.
Крок 9 Обсмажити конвертики на рослинній олії до золотистого кольору.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий