Сирники можна подавати зі сметаною, з варенням, джемом і т.д.
Я пропоную спробувати їх з вишневим соусом. Замість вишні (я використовувала заморожену вишню) можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком.
У сирники можна додати родзинки, дрібно нарізані цукати, чорнослив, курагу.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-15 сирників.
Інгредієнти
Сирники з вишневим соусом. Інгредієнти
400 г сиру (будь-якої жирності)
2 яйця
50 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
100 г борошна (плюс 2-3 ст.л. для панірування)
рослинне масло
соус:
300 г вишні
50 г цукру
1 ст.л. крохмалю (без верху)
Приготування
Крок 1 Сир розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати борошно.
Добре перемішати.
Так як сир буває сухий, буває вологий, борошна може знадобитися трохи більше або менше.
Тісто не повинно бути густим, воно повинно прилипати до рук.
Крок 4 З тіста сформувати невеликі коржики, обваляти їх у борошні.
Крок 5 У сковороду налити трохи олії, розігріти, викласти сирники.
Смажити на середньому вогні до золотистого кольору (я смажила близько 10 хвилин).
Крок 6 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 7 Готуємо соус.
Крохмаль розвести в 150 мл холодної води.
Крок 8 У вишню додати цукор, 200 мл води, довести до кипіння.
Варити 1-2 хвилини.
Крок 9 Влити крохмаль, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 10 Сирники полити соусом і подати до столу.
Смачного!
Я пропоную спробувати їх з вишневим соусом. Замість вишні (я використовувала заморожену вишню) можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком.
У сирники можна додати родзинки, дрібно нарізані цукати, чорнослив, курагу.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-15 сирників.
Інгредієнти
Сирники з вишневим соусом. Інгредієнти
400 г сиру (будь-якої жирності)
2 яйця
50 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
100 г борошна (плюс 2-3 ст.л. для панірування)
рослинне масло
соус:
300 г вишні
50 г цукру
1 ст.л. крохмалю (без верху)
Приготування
Крок 1 Сир розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати борошно.
Добре перемішати.
Так як сир буває сухий, буває вологий, борошна може знадобитися трохи більше або менше.
Тісто не повинно бути густим, воно повинно прилипати до рук.
Крок 4 З тіста сформувати невеликі коржики, обваляти їх у борошні.
Крок 5 У сковороду налити трохи олії, розігріти, викласти сирники.
Смажити на середньому вогні до золотистого кольору (я смажила близько 10 хвилин).
Крок 6 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 7 Готуємо соус.
Крохмаль розвести в 150 мл холодної води.
Крок 8 У вишню додати цукор, 200 мл води, довести до кипіння.
Варити 1-2 хвилини.
Крок 9 Влити крохмаль, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 10 Сирники полити соусом і подати до столу.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий