Хоч з цими млинцями доведеться трохи повозитися, результат Вас порадує.
Млинці виходять тонкими, м'якими, дірчастими.
Подавати млинці можна як з солодкими, так і з солоними начинками - варенням, згущеним молоком, ікрою і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 млинчиків діаметром 21 см.
Інгредієнти
Млинці дріжджові. Інгредієнти
750 мл молока
3 ч.л. сухих або 25 г свіжих дріжджів
1 ст.л. цукру
350-400 г борошна
3 яйця
100 г вершкового масла або маргарину
сіль
Приготування
Крок 1 Молоко підігріти.
Воно повинно бути тепле, що не гаряче.
Крок 2 У молоко додати дріжджі і цукор.
Крок 3 Додати 200 г борошна, перемішати.
Крок 4 Поставити опару в тепле місце.
Я наливаю в миску теплу воду, і в неї ставлю ємність з опарою.
Крок 5 Опара повинна добре піднятися (у мене на це пішло 20 хвилин).
Крок 6 Відокремити білки від жовтків.
Білки поставити в холодильник.
Жовтки розтерти з маслом.
Крок 7 Додати жовтки з маслом в опару, перемішати.
Крок 8 Трохи посолити.
Додати решту борошна, перемішати. Тісто має бути не густим.
Крок 9 Поставити тісто в тепле місце на 1 годину.
За цей час тісто кілька разів підніметься, його треба перемішувати і дати знову підніматися.
Крок 10 Білки збити.
Крок 11 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Якщо тісто густе, додати ще трохи теплого молока.
Крок 12 Сковороду розігріти, змастити маслом.
Налити в середину сковороди трохи тіста, і обертаючи сковороду, розподілити тісто рівномірно.
Крок 13 Коли низ зазолотиться, перевернути млинець і посмажити з іншого боку.
Крок 14 Млинці можна подавати зі сметаною, можна фарширувати.
Тут можна подивитися, як і чим фарширувати млинці:
Млинці .
Смачного!
Млинці виходять тонкими, м'якими, дірчастими.
Подавати млинці можна як з солодкими, так і з солоними начинками - варенням, згущеним молоком, ікрою і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 млинчиків діаметром 21 см.
Інгредієнти
Млинці дріжджові. Інгредієнти
750 мл молока
3 ч.л. сухих або 25 г свіжих дріжджів
1 ст.л. цукру
350-400 г борошна
3 яйця
100 г вершкового масла або маргарину
сіль
Приготування
Крок 1 Молоко підігріти.
Воно повинно бути тепле, що не гаряче.
Крок 2 У молоко додати дріжджі і цукор.
Крок 3 Додати 200 г борошна, перемішати.
Крок 4 Поставити опару в тепле місце.
Я наливаю в миску теплу воду, і в неї ставлю ємність з опарою.
Крок 5 Опара повинна добре піднятися (у мене на це пішло 20 хвилин).
Крок 6 Відокремити білки від жовтків.
Білки поставити в холодильник.
Жовтки розтерти з маслом.
Крок 7 Додати жовтки з маслом в опару, перемішати.
Крок 8 Трохи посолити.
Додати решту борошна, перемішати. Тісто має бути не густим.
Крок 9 Поставити тісто в тепле місце на 1 годину.
За цей час тісто кілька разів підніметься, його треба перемішувати і дати знову підніматися.
Крок 10 Білки збити.
Крок 11 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Якщо тісто густе, додати ще трохи теплого молока.
Крок 12 Сковороду розігріти, змастити маслом.
Налити в середину сковороди трохи тіста, і обертаючи сковороду, розподілити тісто рівномірно.
Крок 13 Коли низ зазолотиться, перевернути млинець і посмажити з іншого боку.
Крок 14 Млинці можна подавати зі сметаною, можна фарширувати.
Тут можна подивитися, як і чим фарширувати млинці:
Млинці .
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий