Від усієї душі вітаю вас з початком Масляної!
Пропоную простий, але дуже смачний рецепт.
Торт виходить ніжний і дуже ситний.
Замість яблук можна використовувати будь-яку ягоду, фрукти, горіхи.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею. Інгредієнти
10-15 млинчиків (можна приготувати за цими рецептами: Млинці , Млинці дріжджові )
500 г яблук
30 г вершкового масла
1-2 ст.л. цукру
1 ч.л. кориці
крем:
500 мл молока
150 г цукру
4 жовтки
50 г борошна
паличка ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
Приготування
Крок 1 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 2 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 3 Додати насіння ванілі.
Крок 4 Додати борошно, перемішати.
Крок 5 Молоко довести до кипіння.
Крок 6 Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати.
Крок 7 Поставити цю масу на вогонь.
Крок 8 Варити, при постійному помішуванні, до загустіння.
Остудити.
Крок 9 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 10 На сковороді розтопити вершкове масло.
Крок 11 Додати яблука.
Крок 12 Додати цукор (якщо ви використовуєте кислі яблука, цукру можна додати трохи більше).
Накрити кришкою.
Гасити на середньому вогні, до м'якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук).
Крок 13 Додати корицю, перемішати.
Остудити.
Крок 14 Млинець змастити кремом.
Крок 15 Накрити другим млинчиком.
Крок 16 Змастити кремом.
Накрити третім млинчиком і т.д.
Крок 17 Верхній млинець теж змастити кремом.
Крок 18 Викласти яблука.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 19
Смачного!
Пропоную простий, але дуже смачний рецепт.
Торт виходить ніжний і дуже ситний.
Замість яблук можна використовувати будь-яку ягоду, фрукти, горіхи.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею. Інгредієнти
10-15 млинчиків (можна приготувати за цими рецептами: Млинці , Млинці дріжджові )
500 г яблук
30 г вершкового масла
1-2 ст.л. цукру
1 ч.л. кориці
крем:
500 мл молока
150 г цукру
4 жовтки
50 г борошна
паличка ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
Приготування
Крок 1 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 2 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 3 Додати насіння ванілі.
Крок 4 Додати борошно, перемішати.
Крок 5 Молоко довести до кипіння.
Крок 6 Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати.
Крок 7 Поставити цю масу на вогонь.
Крок 8 Варити, при постійному помішуванні, до загустіння.
Остудити.
Крок 9 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 10 На сковороді розтопити вершкове масло.
Крок 11 Додати яблука.
Крок 12 Додати цукор (якщо ви використовуєте кислі яблука, цукру можна додати трохи більше).
Накрити кришкою.
Гасити на середньому вогні, до м'якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук).
Крок 13 Додати корицю, перемішати.
Остудити.
Крок 14 Млинець змастити кремом.
Крок 15 Накрити другим млинчиком.
Крок 16 Змастити кремом.
Накрити третім млинчиком і т.д.
Крок 17 Верхній млинець теж змастити кремом.
Крок 18 Викласти яблука.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 19
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий