Інгредієнти
Млинці з сиром, вишнею, полуничним і ванільним соусом. Інгредієнти
10-12 млинчиків (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
начинка:
400 г сиру (будь-якої жирності)
4-5 ст.л. сметани
4-5 ст.л. цукру
300 г вишні (свіжої або замороженої)
полуничний соус:
300 г полуниці (свіжої або замороженої)
3 ст.л. цукру
1 ст.л. крохмалю
ванільний соус (заварний крем):
1 яйце
3 ст.л. цукру
250 мл вершків (10-20%) або молока
2 ч.л. борошна
2 ч.л. ванільного цукру або ? ч.л. ваніліну
Приготування
Крок 1 Готуємо полуничний соус.
Полуницю подрібнити у блендері.
Крок 2 Додати 150 мл води, цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.
Крок 3 Крохмаль розвести в 50 мл води.
Крок 4 У полуницю додати крохмаль, розмішати і відразу прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 5 Готуємо ванільний соус.
Вершки довести до кипіння.
Крок 6 Яйце перемішати з цукром і ванільним цукром.
Крок 7 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 8 Поступово, добре перемішуючи, додати гарячі вершки.
Крок 9 Перелити все в каструльку, поставити на невеликий вогонь.
Варити, при постійному помішуванні, до тих пір, поки соус не загусне.
Крок 10 Готуємо начинку.
Сир змішати з цукром і сметаною.
Якщо сир крупинками - бажано протерти через сито.
Сметану і цукор додавайте до смаку, можливо доведеться додати більше або менше, ніж зазначено в інгредієнтах.
Крок 11 Додати вишню (якщо вишня заморожена - її треба попередньо розморозити і злити всю рідину), перемішати.
Крок 12 На млинець викласти начинку.
Крок 13 Загорнути краю до центру.
Крок 14 Згорнути конвертик.
Подавати з соусами.
Смачного!
Млинці з сиром, вишнею, полуничним і ванільним соусом. Інгредієнти
10-12 млинчиків (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
начинка:
400 г сиру (будь-якої жирності)
4-5 ст.л. сметани
4-5 ст.л. цукру
300 г вишні (свіжої або замороженої)
полуничний соус:
300 г полуниці (свіжої або замороженої)
3 ст.л. цукру
1 ст.л. крохмалю
ванільний соус (заварний крем):
1 яйце
3 ст.л. цукру
250 мл вершків (10-20%) або молока
2 ч.л. борошна
2 ч.л. ванільного цукру або ? ч.л. ваніліну
Приготування
Крок 1 Готуємо полуничний соус.
Полуницю подрібнити у блендері.
Крок 2 Додати 150 мл води, цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.
Крок 3 Крохмаль розвести в 50 мл води.
Крок 4 У полуницю додати крохмаль, розмішати і відразу прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 5 Готуємо ванільний соус.
Вершки довести до кипіння.
Крок 6 Яйце перемішати з цукром і ванільним цукром.
Крок 7 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 8 Поступово, добре перемішуючи, додати гарячі вершки.
Крок 9 Перелити все в каструльку, поставити на невеликий вогонь.
Варити, при постійному помішуванні, до тих пір, поки соус не загусне.
Крок 10 Готуємо начинку.
Сир змішати з цукром і сметаною.
Якщо сир крупинками - бажано протерти через сито.
Сметану і цукор додавайте до смаку, можливо доведеться додати більше або менше, ніж зазначено в інгредієнтах.
Крок 11 Додати вишню (якщо вишня заморожена - її треба попередньо розморозити і злити всю рідину), перемішати.
Крок 12 На млинець викласти начинку.
Крок 13 Загорнути краю до центру.
Крок 14 Згорнути конвертик.
Подавати з соусами.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий