Дуже смачні оладки!
Ніжні, м'які, пишні, ароматні!
Замість в'яленої ягоди можна додати будь-які цукати, родзинки, курагу і т.д.
Подавати оладки зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 штук.
Інгредієнти
Оладки з гарбузом та в'яленої ягодою. Інгредієнти
300 г гарбуза (очищеної)
2 яйця
50 г цукру
200 мл кефіру (або кислого молока)
100 г в'яленої ягоди (у мене вишня, журавлина, фізаліс)
1 ч.л. соди (без гірки)
200-250 г борошна
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на середній тертці.
Якщо гарбуз сильно соковита, сік віджати.
Крок 2 Яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати кефір, перемішати.
Крок 4 Додати гарбуз і ягоду, перемішати.
Крок 5 Додати соду (її гасити не треба) і борошно, перемішати. Муки може знадобитися трохи більше або менше, це залежить від соковитості гарбуза.
Готове тісто має важко спадати з ложки.
Крок 6 У сковороді розігріти олію.
Викласти оладки, смажити 5-7 хвилин.
Крок 7 Перевернути, смажити ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Ніжні, м'які, пишні, ароматні!
Замість в'яленої ягоди можна додати будь-які цукати, родзинки, курагу і т.д.
Подавати оладки зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 штук.
Інгредієнти
Оладки з гарбузом та в'яленої ягодою. Інгредієнти
300 г гарбуза (очищеної)
2 яйця
50 г цукру
200 мл кефіру (або кислого молока)
100 г в'яленої ягоди (у мене вишня, журавлина, фізаліс)
1 ч.л. соди (без гірки)
200-250 г борошна
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на середній тертці.
Якщо гарбуз сильно соковита, сік віджати.
Крок 2 Яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати кефір, перемішати.
Крок 4 Додати гарбуз і ягоду, перемішати.
Крок 5 Додати соду (її гасити не треба) і борошно, перемішати. Муки може знадобитися трохи більше або менше, це залежить від соковитості гарбуза.
Готове тісто має важко спадати з ложки.
Крок 6 У сковороді розігріти олію.
Викласти оладки, смажити 5-7 хвилин.
Крок 7 Перевернути, смажити ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий