Інгредієнти
Млинці, фаршировані курячим філе, грибами і сиром. Інгредієнти
10-12 млинчиків (можна приготувати за цими рецептами: Млинці , Млинці дріжджові )
200 г відвареного курячого філе
300 г свіжих або заморожених грибів (я використовувала шампіньйони)
200 сиру (твердого)
рослинне масло
сіль
соус:
7 столових ложок майонезу
100 г маринованих огірків
зелень за смаком
1-2 зубчики часнику
Приготування
Крок 1 Гриби почистити, нарізати скибочками.
Крок 2 Посмажити гриби на рослинній олії. Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Крок 3 Філе дрібно нарізати.
Крок 4 Сир натерти на середній тертці.
Перемішати гриби, сир, філе, трохи посолити.
Крок 5 На млинець, в серединку, викласти начинку.
Крок 6 Протилежні краї згорнути до середини.
Крок 7 Низ звернути.
Крок 8 Перевернути млинець.
Крок 9 Готуємо соус.
Огірки дрібно нарізати.
Крок 10 Зелень дрібно покришити.
Крок 11 Змішати майонез, огірки, зелень. Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 12 На млинці викласти соус.
Смачного!
Млинці, фаршировані курячим філе, грибами і сиром. Інгредієнти
10-12 млинчиків (можна приготувати за цими рецептами: Млинці , Млинці дріжджові )
200 г відвареного курячого філе
300 г свіжих або заморожених грибів (я використовувала шампіньйони)
200 сиру (твердого)
рослинне масло
сіль
соус:
7 столових ложок майонезу
100 г маринованих огірків
зелень за смаком
1-2 зубчики часнику
Приготування
Крок 1 Гриби почистити, нарізати скибочками.
Крок 2 Посмажити гриби на рослинній олії. Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Крок 3 Філе дрібно нарізати.
Крок 4 Сир натерти на середній тертці.
Перемішати гриби, сир, філе, трохи посолити.
Крок 5 На млинець, в серединку, викласти начинку.
Крок 6 Протилежні краї згорнути до середини.
Крок 7 Низ звернути.
Крок 8 Перевернути млинець.
Крок 9 Готуємо соус.
Огірки дрібно нарізати.
Крок 10 Зелень дрібно покришити.
Крок 11 Змішати майонез, огірки, зелень. Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 12 На млинці викласти соус.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий