Інгредієнти
Млинці з яблуками під Безе. Інгредієнти
4 млинчика (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
500 г яблук
2 ст.л. цукру
0.5 ч.л. кориці
безе:
2 білки
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 На сковороді на середньому вогні гасити яблука 10 хвилин (воду і масло додавати не треба).
Крок 3 Додати цукор і корицю, тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 4 На млинець викласти начинку.
Крок 5 Згорнути рулетик.
Крок 6 Нарізати шматочками шириною 1-1.5 см.
Крок 7 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти рулетики.
Крок 8 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 9 Додати цукор, збивати до стійких піків.
Крок 10 Білки перекласти в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна викласти чайною ложкою), викласти на рулетики.
Крок 11 Поставити в розігріту до 100 градусів духовку, запікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Млинці з яблуками під Безе. Інгредієнти
4 млинчика (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові )
500 г яблук
2 ст.л. цукру
0.5 ч.л. кориці
безе:
2 білки
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 2 На сковороді на середньому вогні гасити яблука 10 хвилин (воду і масло додавати не треба).
Крок 3 Додати цукор і корицю, тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 4 На млинець викласти начинку.
Крок 5 Згорнути рулетик.
Крок 6 Нарізати шматочками шириною 1-1.5 см.
Крок 7 Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти рулетики.
Крок 8 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 9 Додати цукор, збивати до стійких піків.
Крок 10 Білки перекласти в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна викласти чайною ложкою), викласти на рулетики.
Крок 11 Поставити в розігріту до 100 градусів духовку, запікати протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий